Ons streven naar perfectionisme
is wat ons op een ultieme
manier onderscheidt van
andere klinieken.

Over ons

Onze huidtherapeuten zijn opgeleid en gespecialiseerd in het opstellen van een persoonlijk en eerlijk behandelplan, waarbij hoogwaardige behandelingen worden geboden om de behoefte van jouw huid zo goed mogelijk te vervullen.

Wij geloven in het leveren van een exclusief op maat gemaakte ervaring die verder gaat dan de huid. Onze aanpak is evidence-based met een holistisch tintje, aangezien schoonheid van binnenuit begint. Ons doel is om jou mee te nemen op een huidverbeteringsreis naar positieve en blijvende verandering.

Het idee voor Body and Face Clinic is ontstaan uit de persoonlijke zoektocht naar huidverbetering op medisch niveau van oprichtster Fatma Soysal, om een medische holistische benadering van huidverbetering en innerlijke genezing te verkennen. Fatma en haar team helpen je op deze reis door een unieke selectie van behandelingen aan te bieden.

Hoewel we een verscheidenheid aan lichaams- en gezichtsbehandelingen aanbieden, is het onze paramedische huidkennis die ons uniek maakt in onze benadering van jouw huid. Wij bieden op maat gemaakte huidverbeteringsplannen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Wij geloven dat het verbeteren van de huid een reis is die inzet en toewijding vereist om gezondheid van de huid op lange termijn te bereiken. We houden ervan om een gezonde, stralende huid te creëren, maar wat nog belangrijker is, wij streven ernaar om het zelfvertrouwen van onze cliënten meer en meer te zien groeien bij elke stap in hun reis.

Ons team

Onze teamleden zijn zeer bekwame gepassioneerde huidtherapeuten die de tijd nemen om jou door een consult te begeleiden om een behandelplan op te stellen dat uniek en op maat gemaakt is voor jou. Wat maakt elk teamlid uniek? Het is onze eindeloze bron van unieke kennis en positieve energie. Meet the heart of Body and Face Clinic!

Fatma
Fatma
Zarina
Zarina
Rabia
Rabia
Lisanne
Lisanne
Nadide
Nadide