Huid
Kan ik behandelingen ondergaan in de zomermaanden?

 

Jazeker, tijdens de zomermaanden kunnen alle behandelingen doorgaan. Het is erg belangrijk om rekening te houden met je zongedrag. Indien je direct zonlicht vermijdt, bijvoorbeeld door schaduw op te zoeken en kleding over de behandelde plekken te dragen, kunnen alle behandelingen worden uitgevoerd. Breng elke dag factor 50 aan op je huid en herhaal dit elke drie uur. Als je veel wordt blootgesteld aan zonlicht, kun je genieten van milde behandelingen zoals Hydrafacials en Skin Booster.

Bereikbaarheid
Waar kan ik parkeren?

 

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de kliniek. De parkeerzone rondom de kliniek is zone 10. Voor een gunstiger tarief kunt u het beste parkeren in de Kiphof stadsgarage, of na aankomst op Hoogstraat 41A navigeren naar Dirk van den Broek aan de Goudsesingel. Dit is zone 611 met een lager parkeertarief. Na het parkeren van uw auto op zone 611 hoeft u alleen maar de Goudsesingel over te steken om bij onze kliniek te komen.

Betalingsvoorwaarden
Wat gebeurt er met mijn aanbetaling na het inplannen van een afspraak?

 

Bij het maken van een afspraak ben je verplicht een aanbetaling te doen. De aanbetaling dient als reservering voor jouw afspraak. Indien je na jouw behandeling geen vervolgafspraak inplant, wordt de aanbetaling in mindering gebracht op de prijs van de behandeling. Als je een vervolgafspraak inplant, wordt de aanbetaling meegenomen naar de volgende afspraak.

Wat gebeurt er met mijn aanbetaling als ik de afspraak tijdig (48 uur van tevoren) afzeg?

 

Bij het maken van een afspraak ben je verplicht een aanbetaling te doen. De aanbetaling dient als reservering voor jouw afspraak.

Bij tijdige afzegging van uw afspraak wordt de aanbetaling niet terugbetaald. De aanbetaling blijft echter op jouw naam staan. Mocht je dus op een later moment een nieuwe afspraak willen inplannen, dan kun je alsnog gebruik maken van je aanbetaling.

Wat gebeurt er met mijn aanbetaling als ik mijn afspraak niet op tijd afzeg?

 

Bij het maken van een afspraak ben je verplicht een aanbetaling te doen. De aanbetaling dient als reservering voor jouw afspraak.

Indien je je afspraak niet tijdig (48 uur van tevoren) afzegt, vervalt de aanbetaling. De borg wordt niet terugbetaald. Tevens wordt een no-show factuur van 50% van de behandelprijs toegestuurd.

Wat gebeurt er met mijn aanbetaling als ik niet kom opdagen tijdens mijn afspraak?

 

Bij het maken van een afspraak ben je verplicht een aanbetaling te doen. De aanbetaling dient als reservering voor jouw afspraak.

Kom je niet op je afspraak, dan vervalt de aanbetaling en wordt er een no-show factuur van 100% van de behandelprijs gestuurd.