Dermalux MD

Vanaf 60,-

Dermalux staat voor een unieke niet-invasieve LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dermalux combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

De Dermalux MD kan als een alleenstaande behandeling ingezet worden. Tevens kan de Dermalux MD ook toegepast worden in combinatie met behandelingen als peelings, microneedling, fractional laser en CO2 laser om de behandelresultaten te optimaliseren en de hersteltijd te versnellen.

Wat is Dermalux MD

 

De Dermalux MD gebruikt drie klinisch bewezen golflengtes: blauw (415nm), (gefilterd) rood (633nm) en infrarood (830nm). LED-fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief beïnvloed kunnen worden. De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit blauwe, rode en/of infrarode licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid.

 

Wat kan er behandeld worden

 

  • Acne
  • Chirurgische littekens
  • Voor en/of na een chirurgische operatie
  • Rosacea
  • Roodheden
  • Pigmentatie

 

Prijzen

Dermalux Triwave MD Vanaf 60