Laserontharing Gentle Max Pro-U

Vanaf 50,-

Ben je het zat om te scheren of heb je last van ingegroeide haren of overmatig en ongewenst haargroei? De Gentle Max Pro-U is de meest krachtige en effectieve laser op de markt om jou hiermee te helpen.

Wat is laserontharing?

 

Laserontharing is een haarverwijderingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen of minder haren terug groeien. Het licht van de laserstraal richt zich op melanine (pigment) wat zich in het haarzakje bevindt. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje zodanig beschadigd wordt, dat het geen of nauwelijks meer nieuw haar meer kan produceren. Dit is de reden waarom alleen gepigmenteerde haren gelaserd kunnen worden. Blonde, witte, grijze en oranje haren ziet de laser niet en kan dus niet gelaserd worden.

 

Waarvoor kan laserontharing worden ingezet?

 

Overmatig haargroei in het gelaat of op het lichaam.

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling

 

 • Kom met een schone huid naar de afspraak, zonder make-up, bodylotion of deodorant op het te behandelen gebied.
 • Vermijdt zes weken voorafgaand aan de behandeling de zon en zonnebank en het gebruik van zelfbruiningsmiddelen.
 • Stop zes weken voor de behandeling met het waxen, harsen of epileren van het te behandelen gebied.
 • Scheer het te behandelen gebied 1-2 dagen van tevoren.
 • Stop drie tot zeven dagen voor de behandeling met het gebruik van: een exfoliant, retinol (vitamine A crème), hormoonzalf en hydrochinon (in het te behandelen gebied).
 • Indien u last heeft van een actieve koortslip, mag uw gezicht niet behandeld worden en moet u wachten tot de koortslip geheel genezen is.
 • Botox en/of fillerbehandelingen in het te behandelen gebied mogen maximaal tot twee weken voor de behandeling uitgevoerd worden.
 • Vermijdt twee tot vier weken voor de behandeling gezichtsbehandelingen, zoals: sterke chemische peelings, microneedling en CO2 laser in het te behandelen gebied.
 • Bij klachten als koorts of griep, wordt u niet behandeld.
 • Bij zwangerschap en borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

Er wordt gewerkt met de Gentle Lase Max Pro laser. Dit is een uniek lasersysteem die bestaat uit de Alexandrite laser (755nm) en de Nd:Yag (1064nm) laser. Met de Alexandrite kunnen wij heel gericht fijne en oppervlakkige haren verminderen. De Nd:Yag is geschikt voor de donkere huidtyes en meest diepliggende haarzakjes. Vooraf aan de behandeling wordt aan de hand van jouw huidtype bepaald welke golflengte gebruikt gaat worden. Voordat de behandeling wordt gestart, wordt het te behandelen gebied afgetekend. Op de laserkop zit een koelsysteem bevestigd die de huid tijdens de behandeling direct verkoeld, waardoor de pijnwaarneming verminderd worden.

 

Huidreactie na de behandeling

 

Direct na de behandeling kan de huid rood zijn en er kan zwelling (perifolliculair oedeem) ontstaan rondom de haarzakjes. Dit zijn normale huidreacties en verdwijnen doorgaans na een paar uur tot 48 uur na de behandeling.

 

Nazorg

 

 • Vermijd gedurende het gehele behandeltraject direct zonlicht, zonnebank en het gebruik van zelfbruiningsmiddelen op de te behandelen gebieden. Bescherm de huid te allen tijde met een goede zonbescherming met minimaal SPF50.
 • Vermijd de eerste 48 uur na de behandeling warmtebronnen, zoals intensief sporten, sauna en hete douches, zodat uw lichaam de warmte van de laser kwijt kan raken.
 • Gebruik gedurende het gehele behandeltraject geen ontharingsmethodes waarbij u de haarwortel verwijderd, zoals waxen, harsen en epileren. U mag de haren wel scheren of knippen.
 • U mag in het behandelde gebied de eerste twee weken geen enkele andere behandeling ondergaan zoals een gezichtsbehandeling.

 

Prijzen

Gehele gelaat + hals 120
Gehele gelaat 99
Gehele armen 155
Bakkebaarden 65
Gehele benen 250
Bikini groot 150
Bikini klein 100
Bovenbenen 150
Bovenlip 50
Kin 50
Gehele lichaam
(momenteel hebben we actieprijs €350,-)
500
Haarlijn 50
Oksels 60
Onderarmen 90
Onderbenen 120
Onderbuik 70
Gehele rug 180
Vingers 50
Tenen 50
Rondom navel 50
Juk 70

 

 

Pakketprijzen

Vrouwen:

Oksels + schaamstreek + bilnaad 125
Oksels + schaamstreek + bilnaad + onderbenen 195
Oksels + schaamstreek + bilnaad + gehele benen 250
Oksels + schaamstreek + bilnaad + onderarmen 190
Oksels + schaamstreek + bilnaad + gehele armen 210
Oksels + bikinilijn klein 99
Oksels + bikinilijn klein + onderarmen 160
Oksels + bikinilijn + gehele armen 195

Mannen:

Rug + borst + buik + schouders 230
Rug + borst + buik + schouders + oksels 250
Rug + borst + buik + schouders + oksels + bovenarmen 280
Jukbeenderen + hals 99