LPG Endermologie

Vanaf 55,-

Deze technologie stimuleert de huid zachtjes om cellulaire activiteit te activeren. Het is een natuurlijke en pijnloze behandeling zonder bijwerkingen.

Wat is LPG Endermologie?

 

Endermologie is een intensieve, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Met behulp van het allernieuwste LPG-apparaat: Cellu M6 Alliance worden de cellen op een 100% natuurlijke, niet agressieve en pijnloze manier gestimuleerd. Omdat wij met de allernieuwste apparatuur werken, is het mogelijk om in één handeling aan drie doelstellingen tegelijk te werken: verstevigen van de huid, draineren en verminderen van cellulite en stimuleren van vetverbranding.

De LPG Endermologie behandeling is breed inzetbaar, zowel voor gezicht als lichaam en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De techniek wordt zowel therapeutisch als esthetisch ingezet.

 

LPG Endemologie werkt als een echte fitness voor de huid en ook zeer geschikt om in te zetten voor het gezicht. De cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

 

Waarvoor kan LPG Endermologie worden ingezet?

 

 • Lokaal body contouring
 • Cellulite verbeteren
 • Anti-aging
 • Verminderen van fijne lijntjes in het gelaat
 • Verstevigen van de huid
 • Huidverslapping na zwangerschap
 • Na liposuctie
 • Verbetering van de bloedcirculatie en lymfecirculatie
 • Littekens
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeem
 • Brandwonden

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling

 

Een gezond leefstijl, voedingspatroon en bewegingspatroon zijn essentieel om gewenste resultaten te bereiken. LPG Endermologie wordt ter aanvulling gebruikt om de lichaamscontouren te verbeteren. Alleen het ondergaan van behandelingen is niet voldoende. Daarnaast kunnen uw hormoonhuishouding en onderliggende aandoeningen zoals darm- en slaapproblemen ook invloed hebben op het resultaat.

 

Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, het doel dat u voor ogen heeft, de conditie van uw huid en uw hormoonhuishouding. Gemiddeld zijn er 12 tot 20 behandelingen nodig voor het beste, zichtbare resultaat. De eerste weken wordt er 2-3 keer per week behandeld, na deze intensieve start wordt er langzaam afgebouwd naar 1 keer per maand om de resultaten de behouden. Het behandeltraject is per individu verschillend.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

Met behulp van de behandelkop wordt een huidplooi opgepakt en uitgerold. Hierdoor worden onder andere de bloedsomloop en lymfevaten gestimuleerd waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen worden bevorderd. De behandeling doet geen pijn.

 

Huidreactie na de behandeling

 

De behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor direct de dagelijkse activiteiten hervat kunnen worden. Na de behandeling kan het behandelgebied wel beurs aanvoelen, dit gevoel verdwijnt doorgaans binnen een paar uur tot een paar dagen.

 

Prijzen

LPG gelaat 1 behandeling 55
LPG gelaat kuur van 12 behandelingen 599
LPG lichaam 1 behandeling van 30 minuten 75
LPG lichaam kuur van 12 behandelingen (40 min per behandeling) 750