Alma Hybrid

Vanaf 125,-

Alma Hybrid™ CO2 laser met 1570nm laser en een unieke IMPACT techniek om werkzame stoffen en medicament de huid/litteken in te sluizen.

Alma Hybrid™ CO2 laser is het eerste en enige apparaat in zijn soort dat drie krachtige energieën verenigt in een unieke combinatie, die ongeëvenaarde resultaten biedt, met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. Alma Hybrid™ biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan de standaard fractionele lasers, en stelt de huidtherapeut in staat om de behandeling geheel aan te passen op jouw huidtype (ook geschikt voor de donkere huid). Het meest unieke aspect aan de Almahybrid™ laser is dat alles mogelijk is. Zo kan je de laser inzetten voor striae, littekens na operatie, acnelittekens, huidverjonging, of elke gewenste combinatie. Er zijn geen grenzen met betrekking tot de mogelijkheden van deze unieke laser.

Wat is de Alma Hybrid™?

 

Een succesvolle combinatie Alma Hybrid™ is ontworpen voor een breed scala van ablatieve, niet-ablatieve en thermische behandelingen. Het combineert de kracht van drie energieën en creëert een effect met een unieke synergie.

CO2 laser – de optimale combinatie van ablatie, coagulatie en thermisch effect voor efficiënte behandelingen met een focuslaser of een fractionele laser met grote precisie.

1570nm Erbium Glass laser – een krachtige, niet-ablatieve, gemoduleerde glasvezellaser die een thermisch effect biedt dat nieuwe vorming van collageen en elastine in de diepere huidlagen mogelijk maakt, waarbij de epidermis (de opperhuid) intact blijft.

IMPACT voor transepidermale toediening (TED – Trans Epidermal Delivery) – onze gepatenteerde ultrasoontechnologie, die krachtig genoeg is om door de huid heen farmaceutica en cosmeceutica (zoals ontstekingsremmers om het litteken vlakker te maken, of huideigen groeicellen voor huidverjonging) door de epidermis (de opperhuid) heen kunnen worden toegediend, via de microkanaaltjes die door de CO2-laser zijn aangebracht. Op die manier wordt diep doorgedrongen in de huidlagen en worden betere resultaten behaald.

 

Voor welke huidproblemen kan de Alma Hybrid worden ingezet?

 

De Alma Hybrid laser kan succesvol worden ingezet worden bij een heel breed scala aan huidproblemen. Doordat de behandeling geheel gepersonaliseerd kan worden kan de hersteltijd mogelijk verminderd worden.

De Alma Hybrid laser kan worden ingezet bij onder andere:

 • Huidveroudering
 • Huidverslapping
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Grove poriën en een grove huidtextuur
 • Striae
 • Acnelittekens
 • Chirurgische littekens zoals na liposuctie, borstlift, buikwandcorrectie, borstvergroting.
 • Verdikte keloïd en verheven hypertrofische littekens.
 • Brandwonden
 • Goedaardige laesies zoals wratjes, of zonschade.

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling?

 

 • Vermijdt vier weken voorafgaand aan de behandeling de zon en zonnebank.
 • Stop drie tot zeven dagen voor de behandeling met het gebruik van: een exfoliant, retinol (vitamine A crème), hormoonzalf en hydrochinon.
 • Stop zeven dagen voor de behandeling met het innemen van bloedverdunners (overleg met uw arts of dit mogelijk is).
 • Indien u last heeft van een actieve koortslip, mag u niet behandeld worden en moet u wachten tot de koortslip geheel genezen is.
 • Botox en/of fillerbehandelingen mogen maximaal tot twee weken voor de behandeling uitgevoerd worden.
 • Vermijdt twee tot vier weken voor de behandeling gezichtsbehandelingen, zoals: sterke chemische peelings, microneedling en CO2 laser
 • Bij klachten als koorts of griep, wordt u niet behandeld.
 • Bij zwangerschap en borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

 

Voordat de behandeling geeft de huidtherapeut nogmaals uitleg over de behandeling, de verwachte resultaten, de voordelen en mogelijke risico’s van de behandeling. Indien jouw huid geschikt is voor de behandeling, dan onderteken je de behandelovereenkomst en maakt de huidtherapeut het behandelplan compleet.

 

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en ontsmet. De snelle toename in temperatuur verdampt een deel van de bovenste laag van het huidweefsel. Hierdoor kan de behandeling als gevoelig worden ervaren. Over het algemeen wordt de behandeling goed verdragen. Ook is het mogelijk dat de huidtherapeut de huid verdoofd met een zalf.

 

Huidreactie na de behandeling

 

Na de Alma Hybrid CO2 laserbehandeling zal de huid afhankelijk van het behandelgebied en indicatie 7 tot 10 dagen de tijd nodig hebben om te herstellen. Vlak na de behandeling kan de huid gevoelig, gezwollen en trekkerig aanvoelen. De warmte van de laser veroorzaakt roodheid in het gelaat, die enkele dagen tot 2 weken kan aanhouden. Na de behandeling dienen lichtbronnen zoals de zon (zoals zonnebaden) en zonnebanken gedurende 3 maanden vermeden te worden.

 

Ook ontstaan schilfertjes, rastervorming en (mogelijk) korstjes. Deze huidreacties verdwijnen doorgaans (bij een vettere huid) binnen 1-2 weken. Heb je een droge of een vochtarme huid dan kan de rastervorming langer aanhouden. Dit kan maanden tot een jaar na de behandeling aanhouden. Over het algemeen is deze rastervorming voor de buitenwereld niet zichtbaar en ben jij de enige die dit zal zien. Je kunt beter niet krabben bij jeuk, dit kan de huid namelijk beschadigingen. Om de huid snel en goed te laten herstellen, is het belangrijk om de huid te verzorgen volgens de gekregen adviezen van de behandelaar. Hierdoor wordt het optimale behandelresultaat bereikt. Het is erg belangrijk om de huid elke dag te beschermen met een SPF 50 na de behandeling gedurende 3 maanden om pigmentatie te voorkomen.

 

Nazorg

 

 • De eerste 24 uur na de behandeling mag u niks doen met de huid, niet wassen en geen crème smeren, tenzij anders geadviseerd.
 • De eerste 48 uur moet u warmtebronnen zoals sauna, zwembad en intensief sporten vermijden.
 • U mag de eerste 48 uur na de behandeling geen make up op. Medische make up, zoals Oxygenetix mag eventueel wel.
 • Slaap op de dag van de behandeling op een schone kussensloop.
 • Gebruik de eerste twee weken na de behandeling geen scrubs en peelings.
 • Gebruik de eerste drie tot zeven dagen geen intensieve, exfoliërende producten met zuren erin zoals glycolzuur en salicylzuur en geen retinol en hydrochinon.
 • U mag niet aan de korstjes en/of velletjes krabben/trekken.
 • Na de behandeling is het belangrijk om de huid te verzorgen met een herstellende crème, zoals Alhydran, om het herstelproces te bevorderen en de huid mooier te laten genezen. Alhydran kunt u twee tot driemaal daags aanbrengen en is te koop in de kliniek.
 • Gedurende het behandeltraject is het belangrijk om direct zonlicht op de huid en de zonnebank te vermijden. Het is essentieel om dagelijks een zonbescherming te gebruiken met minimaal SPF50.
 • Gemiddeld zijn er 3 – 5 behandelingen aangeraden om tot het optimale resultaat te komen met een interval van 6 tot 8 weken.

 

AQ Recovery serum

 

Voor nog betere resultaten met de Alma Hybrid CO2 bieden wij de mogelijkheid aan om het AQ Skin Solutions serum aan de behandeling toe te voegen.

AQ Skin Solutions is een super uniek merk en we zijn enorm blij dat we dit merk kunnen aanbieden, het maakt namelijk gebruik van menselijke groeifactoren van de hoogste kwaliteit ter wereld.

In de producten van AQ Skin Solutions worden anti-inflammatoire cytokinen, interleukinen en groeifactoren gebruikt om de genezing van de huid optimaal te bevorderen. Menselijke groeifactoren hebben, bij de juiste formule, het potentieel om het celverouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren. Dit heeft betrekking op de huid, haarzakjes en vaginale wanden. Door authentiek onderzoek te combineren met geavanceerde klinische ervaring maakt AQ gebruik van een gepatenteerd mengsel van de juiste combinatie en concentratie van toepasbare menselijke groeifactoren in groeifactor-geïnduceerde therapie (GFIT).

 

Prijzen

Prijzen zijn inclusief Alhydran 30ml.

Gehele gelaat 620
Wangen 420
Hals 420
Gehele gelaat + hals 820
Mondgebied 350
Oogleden (lift) losse behandeling 600
1-5 kleine littekens
 • Excl. Alhydran 
 • 25 euro extra per litteken
Vanaf 125
5-10 kleine littekens
 • Excl. Alhydran
 • 25 euro extra per litteken
Vanaf 125
10 en erboven
 • Excl. Alhydran
350
Litteken borstvergroting/lifting 350
Litteken borstverkleining 280
Litteken buikwandcorrectie 300
AQ Skin Solutions Recovery Serum 270
Kenacort Vanaf 80
TCA Cross Vanaf 30

 

Pakketprijzen

Gehele gelaat 3 behandelingen 1.600
Oogleden (lift) 2 behandelingen 1.000
Wangen 3 behandelingen 1.000
Litteken borstvergroting/ lift 3 behandelingen 800
Buikwandcorrectie 3 behandelingen 700