Happy Intim Peel

Vanaf 185,-

Heeft u last van een donkere verkleuring rond de intieme zone, zoals de schaamstreek of liezen? Dan is de Happy Intim Peel geschikt hiervoor.

Wat is de Happy Intim Peel?

 

Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen, waxen of wrijving. De Happy Intim Peel is een Medical Device Class IIA TCA-based peeling die de bovenste laag van de huid vernieuwd, waardoor kleine beschadigingen aan de huid zoals pigmentatie en littekentjes verminderen. De huid kan lichter van kleur worden en de huidstructuur en -conditie verbeterd. De Happy Intim Peel bevat pijnstilling die de behandeling comfortabel maakt. De peeling kan ingezet worden voor de schaamstreek, liezen, oksels, knieën en ellebogen.

 

Waarvoor kan de Happy Intim Peel ingezet worden?

 

 • Hyperpigmentatie
 • Oppervlakkige littekens
 • Verbeteren van de huidtextuur

 

Waar moet je rekening mee houden vóór de behandeling?

 

 • Vermijd zon en zonnebank gedurende vier weken voor de behandeling.
 • Stop met het gebruik van een exfoliant, hormoonzalf en hydrochinon zeven dagen voor de behandeling.
 • In geval van symptomen zoals koorts of griep wordt u niet behandeld.
 • De behandeling kan niet worden uitgevoerd als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 

Hoe werkt de behandeling?

 

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied ontsmet. Vervolgens brengt de huidtherapeut de peeling laag per laag aan, totdat de gewenste huidreactie zichtbaar is. De Happy Intim Peel bevat pijnstilling, waardoor de behandeling goed te verdragen is. U kunt wel lichte tintelingen of een warm/branderig gevoel ervaren. Dit gevoel trekt binnen een paar minuten tot een paar uur na de behandeling weg. Een behandeling met de Happy Intim Peel, bestaat uit 2 sessies. Deze 2 sessies worden 2-3 weken na elkaar uitgevoerd. Er wordt een serie van 2-3 behandelingen geadviseerd voor een significante verbetering van de huid. Ter ondersteuning van de behandeling en ter bevordering van het resultaat wordt geadviseerd om aansluitend aan de behandeling gedurende minimaal twaalf weken tweemaal daags de Happy Intim Lightening Cream aan te brengen.

 

Mogelijke huidreactie na de behandeling

 

Direct na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn. Daarnaast kan de huid branderig aanvoelen en kan de huid jeuken. Deze huidreacties verdwijnen gemiddeld binnen een paar uur tot 3 dagen. De dagen na de behandeling, wanneer de huid aan het herstellen is, kan de huid ook jeuken. Na ongeveer 3-5 dagen begint het vervellingsproces. Van dag 3 tot 5 zul je waarschijnlijk de ergste vervelling en schilfering ervaren. In de laatste paar dagen (dag 6-14) zullen de laatste schilfers eraf vallen.

 

Nazorg

 

 • Doe de eerste 24 uur na de behandeling niets met de huid en was of smeer de huid niet in met crème, tenzij anders geadviseerd.
 • De eerste 48 uur moet je warmtebronnen zoals sauna, zwembad en intensieve lichaamsbeweging vermijden.
 • Gebruik de eerste twee weken na de behandeling geen scrubs en peelings.
 • Gebruik de eerste drie tot zeven dagen geen intensieve, exfoliërende producten met zuren erin, zoals glycolzuur en salicylzuur en gebruik geen retinol en hydrochinon.
 • Je mag niet krabben/trekken aan de korstjes en/of losse huid.
 • Na de behandeling is het belangrijk om de huid te verzorgen met een herstellende crème, zoals Alhydran, om het genezingsproces te bevorderen en de huid mooier te laten genezen. Alhydran kan twee tot drie keer per dag worden aangebracht en kan in de kliniek worden gekocht.
 • Tijdens het behandelingsproces is het belangrijk om direct zonlicht op de huid en zonnebanken te vermijden. Het is essentieel om dagelijks zonnebescherming met ten minste SPF50 te gebruiken.

 

Prijzen

Losse behandeling 185
Kuur van 2 315