HydraFacial Keravive

Vanaf 250,-

Een gebrekkige gezondheid van je hoofdhuid is een belangrijke reden voor beschadigd en uitdunnend haar. Een droge huid, verstopte haarzakjes, dode huidcellen en slechte doorbloeding kan daarvan de oorzaak zijn. Gelukkig kan dat worden opgelost met de Hydrafacial Keravive. Door middel van de Hydrafacial Vortex Technology en Keravive peptide Complex Solution wordt de hoofdhuid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Het resultaat hiervan is dikker en gezonder haar.

Wat is HydraFacial Keravive?

 

HydraFacial Keravive is een unieke drie stappenbehandeling voor de hoofdhuid. De behandeling is ontworpen om de hoofdhuid te reinigingen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar. HydraFacial Keravice herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden, proteïnen en groeifactoren. Een droge hoofdhuid, verstopte haarfollikels, dode huidcellen op de hoofdhuid of een slechte doorbloeding kunnen mogelijk een oorzaak zijn van beschadigd en dunner wordend haar en kan de groei van gezond haar afremmen.

 

De HydraFacial Keravive kan gecombineerd worden met de XL Hair behandeling om het behandelresultaat te optimaliseren.

 

Waarvoor kan HydraFacial Keravive worden ingezet?

 

 • Droge hoofdhuid
 • Verstopte haarfollikels
 • Dode huidcellen op de hoofdhuid
 • Slechte doorbloeding op de hoofdhuid

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling

 

Kom naar uw afspraak met schoon, droog haar zonder haarproducten zoals haarspray en gel erin.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

De HydraFacial Keravive behandeling wordt in drie stappen uitgevoerd:

 1. Reinigen + Exfoliëren:
  De HydraFacial Vortex technologie en een ontspannende en pijnloze hydratatie verwijderen talg, vuil, dode huidcellen en reinigen de haarfollikels en tegelijkertijd wordt de bloedsomloop gestimuleerd.
 2. Hydrateren + Voeden:
  Door middel van een exclusieve mix van vijf biomimetische groeifactoren en twee huidproteïnen wordt de hoofdhuid gehydrateerd en gevoed.
 3. Opvolging + Optimalisatie:
  Dagelijks gebruik van de HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray optimaliseert het behandelresultaat en zorgt voor dagelijkste stimulatie en voeding van de hoofdhuid en haarfollikels.

 

De HydraFacial Keravive behandeling is een ideale voorbereiding op een XL Hair behandeling en kan opgenomen worden in het behandelplan voor haarstimulatie en haargroei.

 

Huidreactie na de behandeling

 

De behandeling is ontspannend en pijnloos. Tijdens en de eerste paar uur na de behandeling kan een licht warm en jeukend gevoel ervaren worden.

 

Nazorg

 

Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct oppakken. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks de HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray te gebruiken om het behandelresultaat te optimaliseren.

 

Prijzen

Keravive basis 250
Keravive deluxe 350
Keravive deluxe + peptide complex spray 500