XL Hair

Vanaf 165,-

Heb je last van haaruitval, dunner wordend haar of dof haar. Dan is de Xl Hair behandeling mogelijke een geschikte behandeling voor jou.

Wat is XL Hair?

 

De XL Hair is een behandeling die de haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. Tijdens de behandeling worden hyaluronzuur, vitaminen en groeifactoren (FGF) geïnjecteerd in de hoofdhuid. Samen zorgen deze stoffen ervoor dat de haarzakjes worden gevoed en opnieuw geactiveerd. Dit resultaat in minder haaruitval, dikker en steviger haar. a De behandeling leidt namelijk niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het opnieuw activeren van bestaande haarzakjes.

 

Wat doet XL Hair?

 

 • Stopt haaruitval
 • Stimuleert nieuwe haargroei
 • Voedt en activeert de haarfollikels
 • Verlengt de anagene fase
 • Verkort de telogene fase
 • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

 

Waarvoor kan de xl hair worden ingezet?

 

 • alopecia androgenetica
 • alopecia areata
 • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
 • er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling?

 

 • Stop zeven dagen voor de behandeling met het innemen van bloedverdunners (overleg met je arts of dit mogelijk is).
 • Bij symptomen zoals koorts of griep wordt u niet behandeld.
 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kan de behandeling niet worden uitgevoerd.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

Op de dag van de behandeling wordt er geadviseerd om je haren ongeveer 3 uur van tevoren te wassen met de Scalpfit shampoo. In de kliniek wordt middels de U225 Mesoinjector de hyaluronzuur, mix van vitamines en mineralen en groeifactoren in de hoofdhuid gespoten. Dit apparaat is volledig automatisch en zeer stabiel, dit leidt tot minder trillingen waardoor tijdens het injecteren er vrijwel geen pijn ontstaat op de huid.

 

Een behandeling voor mannen bestaat doorgaans uit 6 sessies en voor vrouwen is dit 8 sessies. De eerste 4 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden en daarna eens per twee weken. In sommige situaties kunnen meer behandelingen. Indien dit nodig is zal je behandelaar je hierover informeren. Gebruik thuis de voorgeschreven producten om het effect van de behandelingen te ondersteunen.

 

Om de behaalde resultaten te behouden of verder te verbeteren is het aan te raden om iedere 6-8 weken terug te komen voor een losse behandeling of de hele kuur na 6-8 maanden te herhalen.

 

Huidreactie na de behandeling

 

Vlak na de behandeling kan de hoofdhuid rood en lichtgezwollen aanvoelen. Na de behandeling mag je die dag de haren niet wassen en ook geen haarproducten gebruiken. Jeuk en hoofdpijn is normaal na de behandeling. Dit verdwijnt meestal na 48 uur.

 

Nazorg

 

Na de behandeling mag je de haren op dezelfde dag niet wassen. We adviseren om de eerste 48 uur hittebronnen, zoals sauna en warme douche te vermijden. Verder adviseren we je om tijdens de kuur niet te verven, omdat dit slecht is voor je haarfollikels. De werking van de behandeling kan hierdoor negatief worden beïnvloed.  De volgende dag na je behandeling kan je starten met de Hair Energizer Spray. Masseer de spray in op de hoofdhuid na het wassen met Revitalix shampoo. Revitalix shampoo is een onderhoudsshampoo voor dagelijks gebruik, zowel tijdens als na de behandelperiode. De producten bevatten actieve ingrediënten die het behandelresultaat ondersteunen.

 

Prijzen

1 losse behandeling 165
Kuur vrouw 8 behandelingen incl. drie thuisproducten 1.280
Kuur man 6 behandelingen incl. drie thuisproducten 960