HydraFacial

Vanaf 160,-

De HydraFacial behandeling haalt het mooiste in jouw huid naar boven.
Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat zonder downtime en gericht op alle huidtypen. De HydraFacial is niet alleen een facial maar het werkt ook op het verbeteren van de huidkwaliteit.

Wat is de HydraFacial?

 

De HydraFacial behandeling is een intensieve dieptereiniging van de huid die in meerder stappen wordt uitgevoerd.  Met behulp van een gepatenteerde technologie, wordt de huid in één behandeling diep gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en gevoed. De HydraFacial behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden en is perfect te combineren met andere behandelingen, zoals medische peelings, skinboosters en de Dermapen4. De HydraFacial kan afgestemd worden op jouw specifieke huidprobleem en wensen. De HydraFacial kan namelijk uitgebreid worden met extra boosters, LED-licht therapie en lymfedrainage.

 

Waarvoor kan de HydraFacial worden ingezet?

 

De HydraFacial behandeling is geschikt voor ieder huidtype en mag tijdens ieder seizoen uitgevoerd worden. De behandeling kan ingezet worden voor iedereen die zijn of haar huid een optimale reiniging wil geven. Zelfs de meest gevoelige en jonge huiden kunnen de behandelingen verdragen.

 

Waar dient u rekening mee te houden voor de behandeling?

 

 • Stop drie tot zeven dagen voor de behandeling met het gebruik van: een exfoliant, retinol (vitamine A crème), hormooncrème en hydrochinon.
 • Als je last hebt van een actieve koortslip, mag je niet behandeld worden en moet je wachten tot de koortslip volledig genezen is.
 • Botox- en/of fillerbehandelingen kunnen tot twee weken voor de behandeling worden uitgevoerd.
 • Vermijd gezichtsbehandelingen twee tot vier weken voor de behandeling, zoals sterke chemische peelings, micro-needling en CO2 laser.
 • In geval van koorts of griep wordt u niet behandeld.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

Een HydraFacial behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 

 1. Reinigen en exfoliëren:
  Het reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)
 2. Peeling:
  Een milde peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur om te werken aan de huidstructuur en om de talgproductie en ontstekingen te verminderen
 3. Extracties:
  Het verwijderen van diepe onzuiverheden
 4. Voeding en hydratatie:
  Het insluizen van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur om de huid te hydrateren, voeden en te beschermen

 

Tijdens de behandeling kan je tintelingen en prikkelingen ervaren. Dit gevoel verdwijnt over het algemeen binnen een aantal uur na de behandeling.

Je kunt je HydraFacial behandeling upgraden naar een Deluxe of Platinum behandeling. Bij de Deluxe HydraFacial voegen we een extra booster toe die bij jouw huid past en we voegen LED-therapie toe. Bij de Platinum behandeling voegen we ook lymfetherapie toe om de huid te ontgiften en vocht af te voeren.

Huidreactie na de behandeling

 

Vlak na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen aanvoelen. De roodheid en de zwelling verdwijnen meestal nog op dezelfde dag. Na de HydraFacial behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De huid krijgt direct een glow en een gezonde uitstraling. Afhankelijk van de booster die je behandelaar heeft gebruikt, is het mogelijk dat er schilfertjes en vervellingen ontstaan.

Om het resultaat van de behandeling te verlengen en de huid optimaal te verzorgen is het raadzaam de door ons geadviseerde thuisverzorging te gebruiken.

 

Nazorg

 

Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct oppakken. De behandeling is pijnloos en geeft normaliter geen irritaties. Afhankelijk van de gevoeligheid van je huid kan er roodheid zichtbaar zijn, die doorgaans binnen 24 uur verdwijnen. Bescherm de huid wel altijd goed met een beschermingsfactor (SPF 50).

 

Prijzen

Signature HydraFacial 160
Deluxe HydraFacial 185
Platinum HydraFacial 199